Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Kavelstukken goederen- en dienstenveiling Kavelstukken goederen- en dienstenveiling

In de laatste week van november organiseert het Zambia-team Linschoten een goederen- en dienstenveiling. Corona-proof in een online-editie! De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan het Zambia-project 2021.

De online veiling is vanaf vrijdag 20 november 18:00 uur officieel geopend. U kunt tot en met vrijdag 27 november 2020 19:30 uur online uw bieding uitbrengen. Dit blijft altijd spannend.....is er iemand die deze week een hoger bod gaat uitbrengen? Op de online kavellijst is aangegeven hoeveel biedingen er al zijn uitgebracht en wat het hoogste bod op dat moment is.

Doet u mee voor het goede doel? Eenmaal, andermaal.....verkocht!

 
 
Biedingsproces tijdens livestream Biedingsproces tijdens livestream

Om de spanning te verhogen is er vrijdag 27 november om 19.30 uur een live-stream verbinding met de veilingvloer. Naast de laatste informatie over het Zambia-project krijgt u van de veilingmeester interactief (!) de mogelijkheid om een allerlaatste bod uit te brengen.

Om het bieden tijdens de livestream interactief en op tempo te kunnen laten plaatsvinden hebben we een WhatsApp groep Zambia-veiling aangemaakt. Het aanmelden kan op eenvoudige wijze door (in Whatsapp) onderstaande QR code te scannen of (met uw smartphone) er op te klikken.

U kunt dat vanaf nu al doen. Zo bent u helemaal klaar om deel te nemen aan de veiling!

 
Het bieden gaat eenvoudig en snel: op aangegeven van de veilingmeester kunt u gedurende 60 seconden uw bod uitbrengen door het bedrag te appen. Dit is interactief: u ziet ook direct wat anderen bieden en kunt hierop zo nodig direct reageren met een tegenbod. Zodra de veilingmeester de kavel sluit kan niet meer geboden worden. Degene met het hoogste bod is de gelukkige eigenaar van het veilingobject geworden.

Lukt dit niet, neem dan even contact met ons op via 06-13418177 (Rob).
 
Livestream Zambia-Veiling Livestream Zambia-Veiling

Vanaf vrijdag 20 november 19.00 uur wordt hier de link gepubliceerd, waarmee u rechtstreeks verbinding krijgt met de veilingvloer. 
 
Kavel 1 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte Kavel 1 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte

Op zoek naar een corona-proof alternatief voor de sportschool? Dat kan nu exclusief voor het goede doel. 5x sporten in een private fitness-ruimte in Linschoten.

Deze is functioneel ingericht voor krachttraining van de verschillende spiergroepen. Zowel met toestellen als losse gewichten. Daarnaast is ook cardio fitness mogelijk op de cross-trainer. Je bent van harte welkom op tijden die jou uitkomen! Deze kavel wordt 2x aangeboden.
 

Heb je nog niet zo veel ervaring en wil je kennismaken met fitness om te kijken of dit iets voor je is? Boek dan kavel 19 met personal training. Dan helpen we je op weg met je sportdoel en passend trainingsschema.

Aantal beschikbare kavels: 2
Aantal biedingen: 3

Hoogste biedingen: 
 
Kavel 1a Kavel 1b
€ 50 € 55
507 374
 
 


Een bod uitbrengen? Klik hier.
 
 
Kavel 2 - Appelcake op plaat gebakken (40x26 cm) Kavel 2 - Appelcake op plaat gebakken (40x26 cm)

Een heerlijke frisse cake gevuld met appel vanaf de bakplaat (40 x 26 cm). Goed voor ca. 20 stukjes.

Ook prima om in te vriezen! Voor het Zambia-project mogen wij 2 appelcakes veilen. Aflevering in overleg. Eenmaal, andermaal....verkocht!

Openingsbod: € 15 per appelcake
Aantal biedingen: 10
Hoogste biedingen:

 

Kavel 2a Kavel 2b
€ 45 € 50
569 090

 Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 3 - High Tea (kaart voor 2 personen) Kavel 3 - High Tea (kaart voor 2 personen)

Wie is er niet gek op een high tea? Allemaal lekkere zoete en hartige hapjes, uitgebreid tafelen, kletsen en natuurlijk een warme pot thee erbij!

High Tea
Georganiseerd door onze eigen mensen van het Zambia-team: Gezellig om te doen met je vrienden, vriendinnen of familie. Zoet of hartig, of gewoon allebei! Er is voor ieder wat wils.


Aantal beschikbare kavels: 5
Aantal biedingen: 13
Hoogste biedingen:
 

Kavel 6a Kavel 6b Kavel 6c Kavel 6d Kavel 6e
€ 40 € 45 € 50 € 50 € 55 
670 115 507 489 090

 Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 4 - Tuin onderhoudsbeurt Kavel 4 - Tuin onderhoudsbeurt

Laat uw tuin winterklaar maken door onze tuinman uit het Zambia-team

Onze tuinman staat drie uur tot uw beschikking. Een heg knippen of advies op maat over geschikte plantensoorten zijn geen enkel probleem.

Aantal beschikbare kavels: 2 (23-11 extra kavel beschikbaar!)
Aantal biedingen: 5
Hoogste biedingen:

4a 4b
€ 100 € 100
102 093

 Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 5 - Paardentrail door de Heeswijkse polder (kaart voor 3 personen) Kavel 5 - Paardentrail door de Heeswijkse polder (kaart voor 3 personen)

Hoe gaaf is dit? Met paard en wagen struinen over de kronkelige paden van de Heeswijkse polder. Wist u dat dit gebied deel uitmaakte van de voormalige gemeente Linschoten? Rijd mee en geniet van de prachtige vergezichten in het polderlandschap van het Groene Hart. Gaat u mee? Ook leuk om weg te geven!

Exclusief voor het Zambia-project mogen we deze unieke activiteit 3x aanbieden. 
 
 
Deze tour duurt (met het in- en uitspannen) zo'n 1,5 uur. Uitvoering in overleg in het voorjaar. De kavel gaat naar de drie hoogste bieders.
 
Openingsbod: € 50
Aantal beschikbare kavels: 3
Aantal biedingen: 8
Hoogste bod:

 
5a 5b 5c
€ 90 € 90 € 95
507 102 130


 Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 6 - Kwaliteitswijn Leverano D.O.C. (2017) | 5 literfles | Vecchia Torre Kavel 6 - Kwaliteitswijn Leverano D.O.C. (2017) | 5 literfles | Vecchia Torre

Van het bekende wijnhuis Vecchia Torre uit de 'hak van de Italiaanse laars': een 5 literfles Leverano D.O.C. uit het top-wijnjaar 2017.

Druivenrassen: Negroamaro en Malvasia Nera. Een wijn met een diepdonkere kleur en gulle aroma's. Elegant en harmonieus in de afdronk.

Nu exclusief voor het goede doel.
Aantal biedingen: 6
Hoogste bod:

€ 65
569Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 7 - Kopergravure "Afbeelding van het vermaarde Synode van Dordrecht in het jaar 1618 en 1619" Kavel 7 - Kopergravure "Afbeelding van het vermaarde Synode van Dordrecht in het jaar 1618 en 1619"

Voor de kunstliefhebber: een kopergravure van Bernard Picart 'het vermaarde Synode van Dordecht in het jaar 1618 en 1619'.

De opening van de nationale synode te Dordrecht op 13 november 1618. De grote zaal van de Kloveniersdoelen met alle aanwezigen en toeschouwers. De deelnemers aan de synode zijn met cijfers aangeduid met de corresponderende legenda in de kolommen aan weerszijden van de voorstelling (Bron: Rijksmuseum). De kopergravure is vervaardigd door Bernard Picard, en wordt aangeboden in klassieke lijst (zie foto). Op afspraak vooraf te bezichtigen (app 06-13418177). 
 


Afmeting  57 x 45 cm

Aantal biedingen: 1
Hoogste bod:

€ 30
184Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 8 - Bier- en wijnproeverij (kaart voor 2 personen) Kavel 8 - Bier- en wijnproeverij (kaart voor 2 personen)

Exclusief voor de Zambia-veiling: een bier- en wijnproeverij ineen. Gezellig om te doen met je vrienden, vriendinnen of familie. De één een bierproeverij en de ander liever wijn? Geen probleem!

Bierproeverij

Speciaal bier drinken is ontzettend populair geworden. Wij laten je 5 biertjes proeven met een heerlijke borrelplank, een verrassend gerechtje en tot slot een bittergarnituur. Bij elk biertje vertelt onze 'biersommelier' een verhaaltje over waarom voor deze combinatie is gekozen.

Wijnproeverij

Ben je meer een wijnliefhebber, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wijnproeverij. Onze 'wijnsommelier' laat je 5 wijnen proeven met een verrassende borrelplank, een passend gerechtje wat mooi samengaat met de wijn en tot slot een plateau met diverse kazen. 

Naast smaakvol is deze proeverij erg leerzaam. Wat er in je mond gebeurt en wat belangrijk is bij de combinatie van bier/wijn en spijs, komt uitgebreid aan bod. Genieten van de geweldige samenhang, uitdagend contrast, gemaskeerde smaken en subtiele nuances. Een uitdaging voor de zintuigen. Dit wil je niet missen! Wat wordt het: bier of wijn?

Deze activiteit vindt vanwege Covid-19 in het voorjaar 2021 plaats. Wat in het vat zit.....Openingsbod: € 35
Aantal beschikbare kavels: 4
Aantal biedingen: 13
Hoogste biedingen:
 

Kavel 8a Kavel 8b Kavel 8c Kavel 8d
€ 65 € 60 € 61 € 75
666 102 130 569

 Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 9 - Unieke bijzettafel van Indiaas houtsnijwerk met schitterend ingelegd blad Kavel 9 - Unieke bijzettafel van Indiaas houtsnijwerk met schitterend ingelegd blad

Hoe gaaf is dit? Een schitterende bijzettafel, door een bekende Linschotenaar zelf meegenomen uit India. Ook als salontafel te gebruiken. Nu exclusief voor het goede doel.

Deze prachtige tafel is van ambachtelijk houtsnijwerk. Het ingelegde blad vormt een afbeelding van werkzaamheden op het indiaase platteland. Het blad wordt gedragen door sierlijke poten in de vorm van de kop van de indiaase olifant.

Afmeting 83 x 41 x 33,5 cm.


Aantal biedingen: 1
Hoogste bod:

€ 10
701Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 10 - Verrassingsdiner bij...(kaart voor 2 personen) Kavel 10 - Verrassingsdiner bij...(kaart voor 2 personen)

Laat u verassen met een diner bij...

Hoe spannend is dit? Je koopt een kaart voor een diner-voor-2 bij een van de gezinnen van de Hervormde Gemeente Linschoten. Je weet van tevoren niet bij wie dit is. Zeker is wel dat u gastvrij wordt ontvangen. Verbinding in corona-tijd.


Aantal beschikbare kavels: 5
Aantal biedingen: 14
Hoogste biedingen:
 

Kavel 10a Kavel 10b Kavel 10c Kavel 10d Kavel 10e
€ 113 € 115 € 115 € 118 € 120
881 014 547 156 569


Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 11 - Weekend of midweek in comfortabele stacaravan (4 pers) | Ouddorp Kavel 11 - Weekend of midweek in comfortabele stacaravan (4 pers) | Ouddorp

Een weekend of midweek er tussenuit? Dat kan nu exclusief voor het goede doel in een comfortabele stacaravan (4 pers) in Ouddorp.  

Ouddorp ligt op het uiterste puntje van het eiland Goeree-Overflakkee. Deze familiebadplaats bij uitstek heeft veel te bieden naast uitgestrekte stranden, prachtige natuur en volop ruimte. Diverse wandel- en fietsmogelijkheden bieden u de rust die u zoekt. Ze vormen bovendien een uitgelezen manier om te genieten van de omgeving van Ouddorp. 
 

Periode in overleg. Midweek of weekend. Buiten schoolvakanties.

Openingsbod: € 125
Aantal biedingen: 17
Hoogste bod:

€ 300
881Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 12 - Warmink Zaans uurwerk met maanschijf Kavel 12 - Warmink Zaans uurwerk met maanschijf

Mooi voor in een klassieke huiskamer. Een zeer gedetailleerde Warmink Zaanse klok met maanschijf.  Afmeting 47 x 23 cm

Aantal biedingen: 1
Hoogste bod:

€ 10
374Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 13 - Handgeknoopt vloerkleed uit Nepal Kavel 13 - Handgeknoopt vloerkleed uit Nepal

Mooi voor in een klassieke huiskamer. Een handgeknoopt vloerkleed, door een bekende Linschotenaar meegenomen uit Nepal.  

Afmeting 190 x 93 cm


Aantal biedingen:0
Hoogste bod:

€ 0Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 14 - Racefiets Gazelle Vuelta Kavel 14 - Racefiets Gazelle Vuelta

Een uniek aanbod voor het goede doel: een Gazellle Vuelta racefiets.

Deze fiets heeft een framemaat van 50 inch en is geschikt voor zowel jongens als meisjes met een lichaamslengte (cm) van 160-172. De fiets verkeert in zeer goede staat en is technisch perfect. Er zitten nieuwe banden op. De fiets beschikt over 3x9 versnellingen van Tiagra. De huidige marktwaarde van deze kwaliteitsfiets ligt rond de € 300-350. Wie biedt?

Openingsbod: € 100
Aantal biedingen: 9
Hoogste biedingen:

€ 155
764Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 15 - Etsgravure "Gezicht Dordrecht" Martin van Waning (1889-1972) Kavel 15 - Etsgravure "Gezicht Dordrecht" Martin van Waning (1889-1972)

Een zeer fraaie etsgravure van Martin van Waning (1889-1972) "gezicht Dordrecht".

Met klassieke lijst geleverd (linkerhoek lijst licht beschadigd). Op afspraak vooraf te bezichtigen (app 06-13418177). 

 

Afmeting 89 x 75 cm

Openingsbod: € 50
Aantal biedingen:0
Hoogste bod:

€ 0Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 16 - Midweek in comfortabel chalet (5 pers) | De Heigraaf | Woudenberg Kavel 16 - Midweek in comfortabel chalet (5 pers) | De Heigraaf | Woudenberg

Een midweek er tussenuit? Dat kan nu exclusief voor het goede doel in een comfortabel chalet op De Heigraaf in Woudenberg. Het vakantiepark grenst aan de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt naast het Henschotermeer. Hier kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur. 

Buiten de vakantieperiodes, verder in overleg - voor maximaal 5 personen (uit 1 huishouden) - na afloop zelf schoonmaken - voor verdere informatie en/of foto's zie ook de christelijke vakantiesite (Berggraaf 57A)


Bij een bod van minimaal 200 euro is beddegoed inbegrepen en wordt schoonmaak geregeld!
Wie biedt?


Openingsbod: € 125
Aantal biedingen: 4
Hoogste bod:

€ 170
218Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 17 - Set van 2 decoratieve kandelaars Kavel 17 - Set van 2 decoratieve kandelaars

Een kandelaar geeft net dat beetje extra aan een kaars en vormt een stijlvolle decoratie in jouw interieur. Op de vensterbank of op kast, maar ook op een chique opgedekte tafel brengt deze set kandelaars extra sfeer. Er is altijd wel een mooi plekje voor te vinden.

Hoogte 38 cm

Aantal biedingen: 1
Hoogste bod:

€ 15
828Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 18 - Antieke olielamp met fraaie detaillering Kavel 18 - Antieke olielamp met fraaie detaillering

Voor de klassieke woonkamer: een antieke olielamp.

Deze vintage hanglamp verkeert in prima staat en is rijk versierd met een fraaie detaillering.


Aantal biedingen: 0
Hoogste bod:

€ 0Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 19 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte | MET personal training Kavel 19 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte | MET personal training

Op zoek naar een corona-proof alternatief voor de sportschool? Dat kan nu exclusief voor het goede doel. 5x sporten in onze private fitness-ruimte MET personal training. Deze is functioneel ingericht voor krachttraining van de verschillende spiergroepen. Zowel op toestellen als losse gewichten. Daarnaast is ook cardio fitness mogelijk op de cross-trainer. Je bent van harte welkom op tijden die jou uitkomen!

Deze kavel is specifiek voor sporters die willen kennismaken met fitness om te kijken of dit iets voor hen is. Een personal trainer helpt je graag op weg met je sportdoel en een passend trainingsschema. Ook leuk om weg te geven als cadeau! Uiteraard kun je dit combineren met kavel 1, zodat je aanvullend nog 5 keer kunt komen sporten! 
 

Aantal biedingen: 3
Hoogste bod:
 
€ 65
374
 

Een bod uitbrengen? Klik hier.
 
 
Kavel 20 - Olieverfschilderij J. Bos (20ste eeuw) Kavel 20 - Olieverfschilderij J. Bos (20ste eeuw)

Een authentiek olieverfschilderij van een oud-hollands polderlandschap met boerderij en molen. Het schilderij is gesigneerd door J. Bos.Het werk heeft een afmeting van 92 x 52 cm en getooid in een bijpassende klassieke lijst. De authentieke lijst daterend uit de eerste helft van de vorige eeuw is niet puntgaaf. Tegelijkertijd misstaat dit niet: het straalt uit dat het om een oud schilderij gaat. Mooi in een klassieke woonkamer of chateau. Op afspraak vooraf te bezichtigen (app 06-13418177). 

Aantal biedingen: 3
Hoogste bod:

€ 35
678Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 21 - Haller jaarpendule met quartz-uurwerk Kavel 21 - Haller jaarpendule met quartz-uurwerk

Een Haller messingkleurige jaarpendule met een Duits kwaliteits quartz-uurwerk en een glazen stolp.

De klok is voorzien van een goed afleesbare goudkleurige wijzerplaat met Romeinse cijfers. De slinger met vier ronde ballen draait rond. De slinger wordt aangestuurd door het uurwerk in combinatie met een magneet. De voet van de jaarpendule is van metaal welke is voorzien van een messing toplaag. Afmeting 16 x 10 cm.

Aantal biedingen: 4
Hoogste bod:

€ 26
701Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 22 - Boottocht door het Groene Hart (kaart voor 6 personen) Kavel 22 - Boottocht door het Groene Hart (kaart voor 6 personen)

Genieten op het water, onder het genot van een hapje en drankje terwijl de kapitein de mooiste plekjes van het Groene Hart laat zien. 
 


Deze boottocht met kapitein wordt aangeboden door de familie Langerak. Exclusief voor het goede doel heeft de kapitein 2 extra vaarten aangeboden. Fantastisch! Daarnaast gaf hij aan dat er per vaart 6 personen meekunnen, zodat je deze activiteit met het hele gezin kunt doen! Wie vaart mee?

Vanwege Covid-19 zal deze activiteit in het voorjaar van 2021 plaatsvinden.

Aantal beschikbare kavels: 3
Aantal biedingen: 9
Hoogste biedingen:

Kavel 22a Kavel 22b Kavel 22c
€ 161 € 169 € 100
701 518 073

 Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 23 - Bier- en wijnproeverij (kaart voor 4 personen) Kavel 23 - Bier- en wijnproeverij (kaart voor 4 personen)

Exclusief voor de Zambia-veiling: een bier- en wijnproeverij ineen. Gezellig om te doen met je vrienden, vriendinnen of familie. De één een bierproeverij en de ander liever wijn? Geen probleem!

Bierproeverij

Speciaal bier drinken is ontzettend populair geworden. Wij laten je 5 biertjes proeven met een heerlijke borrelplank, een verrassend gerechtje en tot slot een bittergarnituur. Bij elk biertje vertelt onze 'biersommelier' een verhaaltje over waarom voor deze combinatie is gekozen.

Wijnproeverij

Ben je meer een wijnliefhebber, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wijnproeverij. Onze 'wijnsommelier' laat je 5 wijnen proeven met een verrassende borrelplank, een passend gerechtje wat mooi samengaat met de wijn en tot slot een plateau met diverse kazen. 

Naast smaakvol is deze proeverij erg leerzaam. Wat er in je mond gebeurt en wat belangrijk is bij de combinatie van bier/wijn en spijs, komt uitgebreid aan bod. Genieten van de geweldige samenhang, uitdagend contrast, gemaskeerde smaken en subtiele nuances. Een uitdaging voor de zintuigen. Dit wil je niet missen! Wat wordt het: bier of wijn?

Deze activiteit vindt vanwege Covid-19 in het voorjaar 2021 plaats. Wat in het vat zit.....Openingsbod: € 70
Aantal beschikbare kavels: 4
Aantal biedingen: 3
Hoogste biedingen:
 

Kavel 23a Kavel 23b Kavel 23c Kavel 23d
€ 125 € 130 € 130 € 135
347 374 130 596

 Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 24 - Vintage hanglamp in Tiffany-stijl Kavel 24 - Vintage hanglamp in Tiffany-stijl

Een decoratieve hanglamp in Tiffany-stijl. Weer helemaal in! Nu een puntgaaf exemplaar exclusief voor het goede doel.

Tiffany is een glaskunst techniek die is ontstaan rond 1890 en uitgevonden door Louis Comfort Tiffany. Bij tiffany worden de stukjes glas omwikkeld met koper folie en dan aan elkaar gesoldeerd. De techniek is sterk gelieerd aan het glas-in-lood-ambacht.

Doorsnede 52 cm. Hoogte 27 cm. 

Aantal biedingen:0
Hoogste bod:

€ 0Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 25 - Weekend in comfortabel chalet (5 pers) | De Heigraaf | Woudenberg Kavel 25 - Weekend in comfortabel chalet (5 pers) | De Heigraaf | Woudenberg

Een weekendje er tussenuit? Dat kan nu exclusief voor het goede doel in een comfortabel chalet op De Heigraaf in Woudenberg. Het vakantiepark grenst aan de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt naast het Henschotermeer. Hier kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur. 

Buiten de vakantieperiodes, verder in overleg - voor maximaal 5 personen (uit 1 huishouden) - na afloop zelf schoonmaken - voor verdere informatie en/of foto's zie ook de christelijke vakantiesite (Berggraaf 57A)


Bij een bod van minimaal 200 euro is beddegoed inbegrepen en wordt schoonmaak geregeld!
Wie biedt?


Openingsbod: € 125
Aantal biedingen: 7
Hoogste bod:

€ 195
701Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 26 - Aardewerk kersttafereeltje uit Peru Kavel 26 - Aardewerk kersttafereeltje uit Peru

Hoe mooi is dit? Een aardewerk kersttafereeltje uit Peru met 3 kaarsenstandaards. Aantal biedingen:0
Hoogste bod:

€ 0Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 27 - Roodkoperen kan Kavel 27 - Roodkoperen kan


Deze prachtige roodkoperen kan is uiterst decoratief en is mooi als vaas te gebruiken voor bijvoorbeeld een kleurrijk veldboeket.

De grote kan van koper heeft één oor. De kan combineert prachtig met andere materialen, maar staat ook mooi in een verzameling van koper.


Aantal biedingen:0
Hoogste bod: 1

€ 10
758Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 28 - Avondje klassiek | exclusief huiskamerconcert in Linschoten (kaart voor 2 pers) Kavel 28 - Avondje klassiek | exclusief huiskamerconcert in Linschoten (kaart voor 2 pers)

Genieten van prachtige muziek onder het genot van een drankje en een hapje in huiselijke sfeer. Speciaal voor het goede doel organiseren we voor u een exclusief huiskamerconcert voor 10-15 personen in Linschoten. In het voorjaar van 2021.
 


Arianne in 't Veld - viool
Corine Lugthart - in 't Veld - dwarsfluit
Anneke in 't Veld - cello
Rob van Butselaar - vleugel

Openingsbod: € 15 (kaart voor 2 personen)
Aantal beschikbare kavels: 6
Aantal biedingen: 22
Hoogste biedingen:
 

Kavel 28a Kavel 28b Kavel 28c Kavel 28d Kavel 28e Kavel 28f
€ 46 € 45 € 50 € 50 € 35 € 75
489 349 156 670 758 083


Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 29 - CV onderhoudsbeurt Kavel 29 - CV onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt cv-ketel
Als uw cv-ketel een onderhoudsbeurt nodig heeft, is dit uw kans.

Deze dienst wordt aangeboden door installatiebedijf Van der Vaart en mogen we 2x voor het goede doel veilen.


Openingsbod: € 40
Aantal beschikbare kavels: 2
Aantal biedingen: 27
Hoogste biedingen:

Kavel 29a Kavel 29b
€ 115 € 120
374 005

 Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 30 - Vrolijk kleed, met liefde gehaakt voor het goede doel Kavel 30 - Vrolijk kleed, met liefde gehaakt voor het goede doel

Een gehaakt kleed in vrolijke kleuren. 

Met veel liefde gehaakt voor het goede doel door mevr De Lange. Geweldig toch? Wie biedt?

Afmeting: 120 x 120 cm. 


Aantal biedingen: 3
Hoogste biedingen:

€ 40
269Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 31 - Weekend in comfortabele vakantiewoning (8-10 pers) | Ouddorp Kavel 31 - Weekend in comfortabele vakantiewoning (8-10 pers) | Ouddorp

Een weekend er tussenuit? Dat kan nu exclusief voor het goede doel in een comfortabele vakantiewoning (8-10 pers) in Ouddorp.  

Ouddorp ligt op het uiterste puntje van het eiland Goeree-Overflakkee. Deze familiebadplaats bij uitstek heeft veel te bieden naast uitgestrekte stranden, prachtige natuur en volop ruimte. Diverse wandel- en fietsmogelijkheden bieden u de rust die u zoekt. Ze vormen bovendien een uitgelezen manier om te genieten van de omgeving van Ouddorp. 


Periode in overleg.

Openingsbod: € 125
Aantal biedingen: 19
Hoogste bod:

€ 475
670Een bod uitbrengen? Klik hier.
 

 
Kavel 32 - Kennismakingsles met orgel/piano Kavel 32 - Kennismakingsles met orgel/piano

Heb je altijd al piano of orgel willen leren spelen? In deze kennismakingsles ondek je hoe leuk het kan zijn!

Deze les wordt aangeboden door Warno Ruting. Wil je gelijk al thuis kunnen spelen? Neem dan zeker een kijkje bij kavel 33 waar een keyboard wordt aangeboden.

Klik hier voor het keyboard.

Aantal biedingen: 5
Hoogste bieding:

€ 44
865Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 33 - Keyboard Kavel 33 - Keyboard

Speel als een pro op de Casio LK-280
Het keyboard telt 61 aanslaggevoelige toetsen en beschikt over ontelbaar veel functies, zoals 600 verschillende klanken en 180 verschillende ritmes.
Dit keyboard wordt aangeboden inclusief: muziekboek voor beginners, standaard, kruk, koptelefoon, microfoon en een sustain-pedaal voor het echte pianogevoel.

Neem ook zeker een kijkje op kavel 32 voor een kennismakingsles met de piano!


Openingsbod: € 40
Aantal biedingen: 20
Hoogste biedingen:

€ 186
632Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 34 - Typisch Hollands Kavel 34 - Typisch Hollands

"Typisch Hollands", een collectors item. Het authentieke straatbeeld waar Nederland trots op is brengt de warmte en sfeer van weleer bij u in huis. 

Hoe leuk zijn deze verlichte grachtenpandjes! Het winterse tafereeltje is niet helemaal puntgaaf: er zijn drie schaatsers 'door het ijs gezakt ', maar dat mag de (winter)pret niet drukken. Leuk voor in je huis- of slaapkamer! Wie biedt?


Aantal biedingen: 3
Hoogste biedingen: 

€ 9
828Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 35 - Combinatiekavel oppasservice aan huis Kavel 35 - Combinatiekavel oppasservice aan huis

Op zoek naar een oppas om te kunnen deelnemen aan de bier- en wijnproeverij, het avondje klassiek, verrassingsdiner-voor-2 of een andere avondactiviteit? Leden van het Zambia-team ontzorgen u graag op dit gebied en komen graag bij u oppassen voor het goede doel!

Deze kavel kan geboekt worden in combinatie met een activiteit van een andere kavel. U geeft dit op het biedingsformulier aan. Onverhoopt niet de gelukkige eigenaar van het fel begeerde kavelobject geworden? Geen probleem, dan komt deze optie te vervallen.

Vaste prijs per avond:

€ 12,50

Aantal reserveringen: 1
558Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 36 - 4-gangen diner voor 4 personen Kavel 36 - 4-gangen diner voor 4 personen

Als kers op de taart nog een extra kavel die we voor het Zambia-project mogen toevoegen: een 4-gangen diner voor 4 personen bij Fam. Voorwinden.

De grote tafel wordt feestelijk gedekt. Wie schuift aan en laat zich verrassen? 
 


Aantal kavels: 2
Aantal biedingen: 25

Hoogste biedingen:

Kavel 36a Kavel 36b
€ 330 € 335
507 115

 Een bod uitbrengen? Klik hier.

 
Kavel 37 - Mag het een onsje meer zijn? Kavel 37 - Mag het een onsje meer zijn?

Voor het goede doel kunt u hier ook kaas bestellen. Wij leveren uw bestelling vacuumverpakt bij u af.

OP = OPKilo jong belegen: € 10,00
Kilo belegen: € 12,50

Aantal bestellingen: 18
1 kg jong belegen: 558, 347, 764514 (2x), 020 (3x)
1 kg belegen: 102 (2x), 750, 558, 970, 093 (2x), 020, 865 (2x)Bestellen van kaas in combinatie met een bieding op een van de andere kavels? Klik hier
​​​​​
Alleen kaas bestellen? Ook dat kan: Klik hier.

 
 
 

Inloggen


 
Kerkklanken juli-aug-half sept 2022

 
Taartenactie SintJansProject

 
Kerkklanken bewaarnummer sept./okt. 2021

 
 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.